Foredrag

Jeg kan holde foredrag for lag og foreninger. Hittil har jeg holdt foredrag om glutenfri brødbakst uten ferdige melmikser. Dette snakker jeg gjerne om til flere, så ta kontakt dersom du ønsker et tilbud på foredrag for din forening.

Her er flere emner som jeg gjerne baker inn i foredraget:

• Om vår families vei mot et glutenfritt og melkefritt kosthold. Det kan være interessant for mange, siden ingen her i huset har cøliaki. Vi har derimot andre velbegrunnede årsaker for å spise som vi gjør.

• Om hvor lett det er å inkludere, bare man har noen gode triks i ermet. Hvordan være vertskap for gjester med ulike varianter av selvvalgte dietter, intoleranser, allergier og autoimmune sykdommer.

• Foredrag for kokker og restauranter om knep og enkle løsninger for å kunne lage trygg mat til gjester med allergier og intoleranser. Inkl en kort introduksjon om matvareintoleranse, cøliaki, lav fodmapdiett og andre årsaker til at spisegjestene trenger tilrettelegging.

• Om sansene våre, og viktigheten av å gi næring til alle sansene, ikke bare dekke næringsbehovet.

• Mestring: Om ny inspirasjon og matglede tross stramme rammer rundt kostholdet, pga intoleranser eller allergier.

 

Jeg kan også tilby smaksprøver av glutenfri bakst ved foredraget, samt salg av boka «Ekte brød uten gluten og ferdige melmikser», ved interesse.

Send en mail til kristinkoker(a)kristingranli.no for nærmere info og tilbud.

Print Friendly, PDF & Email