Guidet handletur

Guidet handletur i meljungelen, hjelp til å handle glutenfrie meltyper og ingredienser

Jeg kan arrangere guidet handletur for ditt lag eller din forening.
Lurer du på hva hvor man kjøper alle de rare ingrediensene til glutenfri bakst, og hvordan du skal bruke naturlig glutenfrie mel, gryn og korn? Lurer du på hvilke typer gryn og mel som kan kjøpes i etniske matbutikker? Hvor får du kjøpt xanthangummi, eggerstatter og andre pussige ingrediener til glutenfri bakst? Hvilke butikker har tapiokastivelse og risnudler? Hva er forskjellen på maismel og masa harina og polenta? Hvor får man kjøpt kikertmel? Hva kan du bruke istedenfor strøbrød? Jeg tipser om et genialt alternativ. Vil du lære mer om ingredienser og om hvilke ting du bør kjøpe i hvilken butikk? Jeg arrangerer to guidede handleturer, en i Drammen og en i Oslo. Vi besøker en velassortert helsekostbutikk, og en eller to butikker med asiatiske og etniske matvarer. Jeg gjør det jeg kan for å få til noen hyggelige tilbud til dere underveis.

Guidet handletur i Drammen

Vi møtes på CC Naturkost, CC i Drammen. Vi handler og lærer om helsekostingredienser til baking og gluten- og melkefri matlaging. Deretter går vi til torget. Dersom vi ikke finner kaféalternativer som serverer gluten- og melkefritt i Drammen, så tar vi en pause på Bragernes torg, med muffins bakt av meg, og kaffe fra kiosken for dem som vil. Så handler vi på Hoang Asia Mat, ved kinoen. Om vi orker så tar vi også en tur til Elite mat på Strømsø, vi får se hvor fullastede vi blir.

Pris: kr 200,- per person. Begrenset antall plasser.

Ta med trillebag, ryggsekk eller sykkel, om du har tenkt å benytte anledningen til å handle endel. Bil er også mulig, men jeg har ikke kapasitet til å tenke ut lure steder å parkere.

Guidet handletur i Oslo

Vi møtes på Real Frukt og grønt, Grønland 6. Her ser vi på hvilke meltyper og andre ingredienser det er lurt å kjøpe i grønnsaksbutikker. Deretter går vi til en av asiabutikkene i strøket rundt Torggaten, før vi avslutter handlingen på enten Sunkost Gunerius eller Helios Grünerløkka. De som har lyst blir med på et hyggelig kafébesøk på Funky Fresh Foods på DogA. (Her betaler du selv det du spiser/drikker) (De serverer vegansk, raw, gluten- og sukkerfritt).

Pris: kr 200,- per person. Begrenset antall plasser.

Ta med trillebag, ryggsekk eller sykkel, om du har tenkt å benytte anledningen til å handle endel. Bil er også mulig, men jeg har ikke kapasitet til å tenke ut lure steder å parkere.

For forespørsel, send en mail til kristinkoker(a)kristingranli.no

Vil dere kjøpe et signerte eksemplarer av boka Ekte brød uten gluten og ferdige melmikser, så er det mulig.


 

Print Friendly, PDF & Email