Brødbaketips

2 thoughts on “Brødbaketips

  1. Hei Kristin.
    Jeg elsker boka Ekte brød – alt jeg lager derfra blir velykket, hver gang. Alt er så godt beskrevet. Har nå i ettermiddag laget eggeloffen til ferske reker. Den er ti ganger bedre enn glutenloff! Takk for at du har laget den ultimate glutenfrie brødbakeboka.

    Har et spørsmål: steker du med eller uten varmluft? I boka står det ingenting om dette. Jeg har konsekvent ikke brukt varmluft siden glutenfritt må stå lenge nok i ovnen og varmlufteffekten gir “varmere” ovn og dermed fare for brenning.

    1. Hei, så hyggelig å høre at du er fornøyd,sånt blir jeg glad av å høre :-). Du kan bruke varmluft om du vil, men til boka syntes jeg det var tryggere å la være, siden ovner steker så ulikt, og om baksten blir mørk utenpå før den er gjennomstekt så faller den sammen etter steking. Ved varmluftsteking så kan du senke temperaturen med 10-20 grader, og passe på at baksten ikke blir for mørk. Jeg ville brukt samme steketid men litt lavere temperatur altså. Hilsen Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *