Glutenfri brødbok!

9788202513573
Jeg er kjempeglad for å kunne fortelle at brødoppskriftene mine har blitt bok, og at den snart er klar! Boka «Ekte Brød – uten gluten og ferdige melmikser» kommer i butikkene i starten av september 2016, og gis ut på Cappelen Damm. Du kan bestille boka allerede nå: klikk på linken, så får du maks rabatt, og boka fraktfritt levert i postkassen din så snart den finnes på lager.

I boka finner du femti kjempegode og grundig utprøvde oppskrifter på brød i alle varianter. Du vil kjenne igjen noen av brødoppskriftene fra bloggen, men det er veldig mange nye i tillegg.
Jeg har laget et grundig introduksjonskapittel, hvor du kan lese mer om hvordan man baker uten ferdige melmikser, og med informasjon om meltyper og andre ingredienser.
Her er alle oppskriftene du trenger for å leve et variert og smaksrikt brødliv, helt uten gluten, melk og ferdige melmikser. Du finner hverdagsbrød, bakst til fest og helger, småbakst, takkebakst, surdeigsbrød, knekkebrød og kjeks, gode tips for brød og baking på tur, og gode ideer til hva du kan lage av brødrester.

https://www.tanum.no/_hobby-og-fritid/mat-og-drikke/ekte-br%C3%B8d-kristin-granli-9788202513573?utm_source=kristingranli&utm_medium=referral&utm_campaign=ektebr%C3%B8d

Håper boka vil bli til glede og nytte for mange!

Hilsen Kristin

 

Følg bloggen, så får du alle oppskriftene jeg legger ut som epost, klare til å skrives ut.

Følg meg gjerne på facebook og instagram også:

https://www.facebook.com/kristinkokerblogg/

https://www.instagram.com/kristinkoker/

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “Glutenfri brødbok!

  1. Hei igjen, hva tenker du på? Er det blogginnlegget du ikke ser hele av, eller abonnerer du på bloggen min og får epost som ikke er fullstendig? Send meg gjerne en melding på facebooksiden min dersom du lurer på noe, litt lettere å svare der.

 1. Hei. Nu har jeg laget deig til «to solide hverdagsbrød» fra boken EKTE BRØD ☺️
  De står nu til heving over vannbad, men hvor lenge skal de heves?

  Mvh Randi

  1. Hei, dette svaret kommer nok litt send, men det står grundig informasjon om heving i introkapittelet i boka. Gikk det bra, ble brødene som de skulle?
   Hilsen Kristin

 2. Takk for svar! Har nok ikke lest boken grundig nok😔 men det gikk veldig bra med brødene. De ble nydelige og med sprø skorpe – luksus!
  Kan du forklare om det er forskjell på brunt rismel og fullkornsrismel?

  Ha en fin dag🌺

 3. Hei,
  For en fantastisk blogg, jeg har nettopp oppdaget den og er så utrolig takknemlig for alt arbeidet du har lagt ned og for at du deler så raust. Har veldig lyst til å kjøpe boken din, men den ser ikke ut til lenger å være i salg? Vet du om noe sted det fremdeles går an å få tak i den?

  Med vennlig hilsen
  Marianne

  1. Å, tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Boka mi er dessverre utsolgt fra forlaget. Send gjerne en mail til Cappelen Damm og etterlys nytt opplag. Og let i bruktbutikker, på Finn og på biblioteket. Heldigvis er mange av oppskriftene på bloggen også.
   Lykke til med bakingen!
   Hilsen Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *