Glutenfri inspirasjon på alle språk….Bøker:

kokeboker_web

Jeg vil slå et slag for å kjøpe kokebøker, oppskriftsbøker og glutenfrie bakebøker på alle de språkene man behersker (mer eller mindre….) Her kjøper jeg gjerne bøker på svensk eller dansk, selvfølgelig, det er jo greit å forstå, og jeg kan boltre meg i et utrolig stort utvalg av bøker på engelsk og amerikansk. I tillegg knoter jeg i vei på fransk og tysk, og det er inspirerende og gøy å se hvordan ulike land velger ulike ingredienser og løsninger. For eksempel bruker de mye kastanjemel og bokhvetemel i de franske oppskriftene. Bildet viser noen av bøkene jeg har:

Linkene fører til noen jeg ønsker meg 🙂

The Paleo Chocolate Lover’s cookbook, Kelly Brozyna, The spunky Coconut.

The essential gluten-free baking guide Part 1, Brittany Angell, det finnes en bok til også, part2….

Paleo cooking from Elana’s Pantry, jeg har brukt the gluten free almond flour cookbook utrolig nye, så denne ønsker jeg meg også….

Artisan vegan cheese

Beyond Bacon Artig bok med paleo (steinalderoppskrifter) av svin. Grisefint cover!

The healthy gluten-free life

Naturally sweet

Paleo indulgences

A table! Sans gluten et sans lait

Quatre saisons sans gluten et sans lait

Lista kan fortsette og fortsette. Kanskje finner du en bok du bare måh bestille her?

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *